29 Октомври, 2015 00:23 667 0

Юве с нова грешна стъпка

  • ювентус-
  • сасуоло-
  • серия "а"

Останалите фаворити бият

Юве с нова грешна стъпка - 1
Снимка: БТА/АР

Лошият старт на сезона в Серия "А" продължава да преследва Ювентус. Шампионите имат да  защитават титлата си, но вече изостават на цели 11 точки от върха в класирането.

Това стана факт, след като тази вечер "Старата госпожа" за пореден път направи грешна крачка. Този път Юве допусна поражение с 0:1 при гостуването си на Сасуоло от 10-ия кръг.

Двубоят на "Мапеи" се игра под силен дъжд и бе съпътстван от много нерви. Единственият гол в срещата реализира нападателят на домакините Никола Сансоне. Той бе точен в 20-ата минута с много красиво изпълнение от фаул. Звездата на Сасуоло заби топката в ъгъла и не остави никакъв шанс на Джанлуиджи Буфон, който само трябваше да бръкне в мрежата си.

Малко след това стражът на "зелените" Джанлука Пеголо направи едно от спасяванията на кръга, като с върха на пръстите си успя да избие голов шут на Пол Погба. В 38-ата минута за втори жълт картон от игра без изгонен италианският национал Джорджо Киелини и Юве остана с 10 души на терена. След почивката възпитаниците  на Масимилиано Алегри, които днес играха в розови екипи не успяха да достигнат до изравнителния гол и отново си тръгнаха с празни ръце.

Така "бианконерите" продължават да се мъчат във втората половина на таблицата. В следващия кръг те приемат Торино в градското дерби. Сасуоло пък е пети.

В другите срещи от междинния 10-и кръг фаворитите не показаха колебания и взеха пълен актив от точки в срещите си.

Рома надигра 3:1 Удинезе в Рим, Наполи взе успеха у дома срещу Палермо с 2:0. Със същия резултат Фиорентина спечели при гостуването си на Верона. Милан би Киево с минималното 1:0 насред Милано, а Аталанта поднесе неприятна изненада на Лацио и спечели на своя земя с 2:1 след обрат.

Утре кръгът се затваря със срещата Сампдория-Емполи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА