Last news in Fakti

2 Ноември, 2015 13:58 1 397 2

Роналдо: Меси? Аз съм номер едно в света!

  • роналдо-
  • меси-
  • златна топка-
  • сравнение

Няма играч, който може да се похвали с моите постижения, заяви португалецът

Роналдо: Меси? Аз съм номер едно в света! - 1
Снимка: БТА/АР

Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е уверен, че е по-добър от големия си конкурент за №1 в света Лео Меси. Двамата всяка година са претенденти за Златната топка, като в момента аржентинският гений на Барселона има една повече – 4 срещу 3. Очаква се обаче, Меси отново да грабне отличието за най-добър индивидуален футболист.

"Сравнения с Меси? Това не ме вълнува. Аз показвам топ-ниво на своята игра през последните осем години от кариерата си. Посочете само още един играч, който може да се похвали с подобно нещо. Разликата между играч номер едно и номер две е в детайлите. Например, печелиш ли трофеи или не. Вие може да мислите, че Меси е по-добър, но аз мисля, че по-добрият съм аз", демонстрира самочувствие Кристиано Роналдо.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    3 0 Отговор
    САМОХВАЛКО
    ОСТАВИ ХОРАТА ДА КАЖАТ КОЙ Е ПО ДОБЪР
    ЗА МЕН МЕСИ Е НОМЕР 1
  • 2 hah

    0 0 Отговор
    Бившата ти приятелка е номер едно.