Last news in Fakti

3 Ноември, 2015 06:00 813 0

Атлетико (М) и Волфсбург искат победата

  • прогноза-
  • залог-
  • шампионската лига

Двата тима играят силно в Шампионската лига и ще преодолеят груповата фаза

Отборите на Атлетико М и Волфсбург излизат в битките си от 4-я кръг на Шампионската лига съответно срещу Астана на Станимир Стоилов и коравия тим на ПСВ Айндховен.

Двата тима се представят добре в турнира и едва ли ще подценят срещите си.

Успехът на испанците е може би най-сигурния мач от тези за този вторник. Два противника от много различни класи. И двата покзвайки добра игра в свойте първенства, но при тотална разлика на силата на първенствата.

В последния си мач, днес гостуващия Аткетико успя с лекота да победят с 4:0 на своя земя и сега също трудно ще изпуснат да вземат още три точки от скромните казахстанци.

В другия двубой Волфсбург ще е настървен след успеха си над Байер (Л) в Бундеслигата (2:1). Германците играят силно като гост и като добавим, че спечелиха двубоя в Германия срещу същия опонент с категоричното 2:0, сега грешна стъпка е малко вероятна. Въпреки това ние съветвме да се заложи на Равенство няма залог, ако случайно холандците поднесът някое реми на своя стадион.

Коефициентите от двете срещи е изгодно да се играят в права колонка и са с общ коефициент около 2.20 (1.33*1.66) според това кое буки ще предпочетете.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА