Last news in Fakti

3 Ноември, 2015 12:58 877 0

Мъри Стоилов: Не съм препоръчвал Шиляк на Ботев

  • ботев пловдив-
  • препоръка-
  • назначение-
  • шиляк-
  • стоилов

Не съм го виждал и на снимка, щях да предложа българин, заяви хасковлията

Мъри Стоилов: Не съм препоръчвал Шиляк на Ботев - 1
Снимка: БТА/АР

Бившият треньор на Ботев Станимир Стоилов категорично отрече той да е съдействал за назначението на Ермин Шиляк за наставник на "канарчетата". Шефовете на "жълто-черните" се оправдаха с оказалото се, неудачно решение за избор на словенеца за треньор със съвет от Стоилов. Мъри отвърна пред "Меридиан Мач" и определи твърденията за "странни".
 
"Ако някога препоръчам треньор на Ботев, то той ще е българин, а не словенец, когото не съм виждал и на снимка. След моята оставка, доколкото знам, феновете са в основата на назначението на треньорите", заяви Мъри, който напусна Ботев след конфликт с привържениците заради "синьото" му минало.
 
Тази вечер Стоилов и неговият Астана посрещат Атлетико (Мадрид) в Казахстан (17:00 часа) в среща от груповата фаза на Шампионската лига.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА