Last news in Fakti

3 Ноември, 2015 19:11 832 0

Астана на Мъри с втора точка в Шампионската лига

  • астана-
  • шампионска лига-
  • мъри-
  • атлетико-
  • станимир стоилов
Астана на Мъри с втора точка в Шампионската лига - 1
Снимка: БТА/ АР

Тимът на българския наставник Станимир Стоилов, Астана, спечели втора точка в групите на Шампионската лига. Казахстанците направиха изненадващо 0:0 с фаворита Атлетико (Мадрид) като домакини. 

Въпреки че доминираха на терена през по-голямата част от мача, гостите от Испания не успяха да стигнат до гол. През първата част с пропуски се отчетоха Тиаго и Фернандо Торес. Бившият футболист на Ливърпул и Челси, обаче, не впечатли с изявите си и в средата на второто полувреме бе заменен от Джаксън Мартинес. 

"Дюшекчиите" усилиха натиска върху противника си в края на срещата, но възпитаниците на Мъри удържаха нулевото равенство. 

Астана остава на последната четвърта позиция в група "C" с две точки, докато Атлетико събра седем и е лидер. По-късно играят Бенфика и Галатасарай.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА