Last news in Fakti

5 Ноември, 2015 10:11 871 1

Министърът на спорта помага на Бербатов

  • бербатов-
  • кралев-
  • парцел-
  • академия

Красен Кралев ще даде място за да може Бербатов да построи академия

Министърът на спорта помага на Бербатов - 1
Снимка: БТА/АР

Димитър Бербатов продължава да търси начини да създаде футболна академия в София. Сега изглежда всичко ще се нареди, като министърът на спорта - Красен Кралев е обещал да даде парцел за изграждането на академията.

"Целият парцел в местността Къро на Четвърти километър в столицата ще бъде предоставен на Димитър Бербатов, за да си направи школата и да инвестира в модерна спортна база", каза Кралев след заседание на Министерски съвет. - Няколко пъти сме разговаряли с Бербатов по темата. Още не е съвсем изяснена процедурата, по която земята ще му бъде дадена за ползване. Сигурно е обаче, че това ще стане за минимум 10 години".

Бербатов ще получи за ползване 68 декара на мястото, за да развива родни футболни таланти. Въпросните 68 декара в столицата бяха прехвърлени от Министерството на отбраната на Министерството на младежта и спорта преди няколко седмици с решение на правителството. Близо до това място преди няколко дни бе представен проект за модернизация на нова спортна зала за баскетболния ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 FIFA

    0 0 Отговор
    Тая ...... министер пак ще продава общински земи