Last news in Fakti

5 Ноември, 2015 10:27 666 0

Луис Енрике: Контузиите ме притесняват

  • енрике-
  • ракитич-
  • барселона-
  • бате-
  • шампионска лига-
  • контузии

Бускетс изигра перфектния мач, дано Ракитич е готов за Ел Класико

Луис Енрике: Контузиите ме притесняват - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Барселона Луис Енрике заяви, че притеснен от пороя контузии в лагера на първенеца на Испания и Европа. При снощната победа с 3:0 над БАТЕ Борисов в лазарета влезе и намиращия се в много добра форма напоследък Иван Ракитич.

"Никога не е лесно да спечелиш мач в Шампионската лига. Можем да извлечем много положителни неща, но единственото негативно е контузията на Иван Ракитич. Нямам представа дали ще бъде готов за Ел Класико, това зависи от лекарите. Иван пропуска следващия мач, но за него е важно да се възстанови напълно", каза Енрике.

"В момента нямаме късмет с постоянните контузии, защото те не ми позволяват да давам почивка на наличните футболисти. Нямам представа каква е причината, но националите в нашия отбор играят много през годината, натрупват им се много срещи. Основната ни цел не е играчите ми непременно да се завърнат в игра, а да бъдат напълно излекувани."

"Относно мача съм наистина много доволен, защото играхме добре - не допуснахме попадение и взехме трите точки. Серхио Бускетс изигра перфектния мач. Няма как да си по-добре позициониран на терена и да вземеш по-добри решения от това, което той стори снощи. Очевидно е, че Лионел Меси ни липсва, но както винаги съм казвал, ние имаме много качествен състав. Няма нужда да говорим за Меси, защото играем добре и печелим", добави Лучо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА