Last news in Fakti

5 Ноември, 2015 20:30 604 0

Монако и Бешикташ с ремита

  • монако-
  • бешикташ-
  • лига европа

Стратегически равенства в Лига Европа на старта на футболната вечер

Монако и Бешикташ с ремита - 1
Снимка: АП/БТА

Най-ранните срещи от Лига Европа, който се играят тази вечер завършиха без победител. Бешикташ посрещна Локомотив Москва и завърши при 1:1. В другата среща Монако гостува на Карабах и подели точките при същия резултат.

Двата двубоя се развиха по идентичен начин, като домакините излизаха с гол преднина, но в последната четвърт на мача губеха аванса си.

В Истанбул  с шут от границата на наказателното поле Рикардо Куарешма откри резултата в полза на "черните орли" в 58-ата минута .

В 76-ата минута обаче Байе Ниасе възстанови равенството. Сенегалският реализатор на московчани се разписа след атака отляво.

Веднага след това турците можеха да поведат отново, но вратарят Гилерме спаси. Локомотив и Бешикташ продължават да са лидери в класирането с 8 и 6 точки.

В другият двубой домакините от Баку бяха взели аванс благодарение на гол на Самуел Арментерос в 39-ата минута. Шведският нападател се измъкна зад отбраната на монегаските, възползвайки се от груба грешка на Андреа Раги, който покри засадата и сам срещу Даниел Субашич не сгреши за 1:0.

След почивката гостите натиснаха своя съперник, но трудно създаваха положения пред вратата на Шехич. Все пак в 72-ата минута техният натиск даде резултат и грешка на вратаря доведе до изравняване на резултата с гол на Кавалейро.

Ремито изкачва Монако на първо място в групата с шест точки след една победа и три ремита в четири мача. Карабах пък остана последен с четири точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА