Last news in Fakti

7 Ноември, 2015 02:29 1 009 0

Агентът на Роналдо: Той ще приключи кариерата си в Реал

  • мендеш-
  • агент-
  • псж-
  • реал мадрид-
  • роналдо-
  • манчестър юнайтед

Португалецът няма да ходи никъде, заяви Мендеш

Агентът на Роналдо: Той ще приключи кариерата си в Реал - 1
Снимка: БТА/АР

Агентът на Кристиано Роналдо Жорже Мендеш е убеден, че португалецът ще приключи кариерата си в Реал Мадрид. Напоследък отново се появиха слухове, че суперзвездата може да си тръгне от „Бернабеу“. Експертът по испански футбол на „Скай Спортс“ Гийем Балаге изрази мнение, че носителят на Златната топка иска отново да облече екипа на Манчестър Юнайтед, а и ПСЖ не крие мераците си към него. 

Самият футболист даде храна за подобни слухове, след като в скорошно интервю за „Кикер“ на въпрос дали би напуснал Реал, отговори: „Защо не?“. Мендеш обаче счита, че това няма да се случи. 

„Има много спекулации и всеки ден излизат нови истории. Ако ме питате мен обаче, бих казал, че Кристиано ще завърши кариерата си в Реал Мадрид и ще бъде част от отбора още много години“ заяви импресариото, който се грижи за играча през цялата му кариера. 

На представянето на документален филм за живота на футболиста Мендеш разкри и ключът към преминаването в Манчестър Юнайтед през 2003. „По онова време всички големи отбори го искаха, но само Фъргюсън му гарантира, че ще играе в 50% от мачовете на първия тим и това бе решаващо“.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА