Last news in Fakti

8 Ноември, 2015 20:27 641 0

Арсенал и Манчестър Сити с равенства в Англия

  • арсенал-
  • манчестър сити-
  • равенства

Двата отбора продължават заедно да оглавяват класирането

Лидерите в класирането на Английската висша лига Арсенал и Манчестър Сити направиха равенства в 12-тия кръг на шампионата.

В дербито на Лондон Арсенал завърши 1:1 срещата си с Тотнъм.

Резултатът беше открит в 32-та минута, когато Роуз изведе отлично Кейн, който отбеляза за 0:1. Футболистите на Арсенал изравниха в77-та минута, когато Йозил изведе Гибс, който с прецизен удар отбеляза за 1:1.

В другия мач Манчестър Сити направи 0:0 при гостуването си на Астън Вила. Сити контролираше срещата през цялото време, но удари в гредата на Стърлинг и Фернандо не позволиха на „гражданите“ да вземат успеха.

След тези резултати Арсенал и Манчестър Сити продължават да делят първата позиция в класирането на английския шампионат, като и двата отбора имат актив от по 26 точки.

В друг мач от кръга Кирстъл Палас победи Ливърпул с 2:1.

В 21-та минута Заха намери Боасие в противниковото наказателно поле и той отбеляза за 0:1. В 42-та минута Лалана намери с прекрасен пас Коутиньо, който с прецизен шут отбеляза за 1:1. Футболистите на Палас вкараха победен гол в 82-та минута , когато Дан с глава отбеляза за 1:2.

След този мач Ливърпул се намира на 9-то място в класирането със 17 точки. Кристъл Палас са 10-ти с 16 точки. След вчерашната си победа Лестър излезе на второ място с 25 точки,   


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА