Last news in Fakti

11 Ноември, 2015 20:29 713 0

Федерер е любимец на феновете на тениса

  • федерер-
  • джокович-
  • награди-
  • фенове-
  • атр

Швейцарецът беше избран за 13-и път за любимец на привържениците

Федерер е любимец на феновете на тениса - 1
Снимка: БТА/АР

Новак Джокович, Роджър Федерер и братята Брайън ще спечелят наградите на АТP за 2015 година. Сърбинът, който взе три от титлите от турнирите от Големия Шлем през настоящия сезон, за втора поредна година ще бъде номер 1 в тениса. Джокович е на първо място в световната ранглиста от 7 юли 2014 до момента.

Швейцарецът Федерер ще се поздрави за 11-и път с приза за спортсменство "Стефан Едберг". Бившият номер 1 в класацията на АТП за 13-и път е избран за любимец на феновете по света. Джокович и Федерер ще участват на финалния турнир на АТР в Лондон, който започва в неделя.

Боб и Майк Брайън от САЩ печелят наградата "Артър Аш" заради дългогодишната си благотворителна дейност извън кортовете.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА