Last news in Fakti

14 Ноември, 2015 10:20 719 0

Аржентина и Бразилия не се победиха

  • бразилия-
  • аржентина-
  • южна америка
Аржентина и Бразилия не се победиха - 1
Снимка: БТА/АР

Дългоочакваната квалификация за Мондиал 2018 в зона Южна Америка между Аржентина и Бразилия завърши без победител. 

Двата супертима на "Ел Монументал" започнаха с минута мълчание в памет на жертвите на терористичните атаки в Париж.

Домакините откриха чрез Езекиел Лавеци в 34-ата минута, а в 58-ата Лукас Лима изравни. В края на двубоя Давид Луис от Бразилия беше изгонен, но аржентинците не успяха да се възползват от численото си превъзходство.

Бразилия събра четири точки от три мача и дели четвъртото място във временното класиране с Парагвай и Колумбия. Аржентина има едва две и върви на осма позиция.

Двубоят трябваше да се изиграе в четвъртък, но беше преместен с 24 часа, тъй като теренът на "Ел Монументал" беше в лошо състояние след падналия пороен дъжд.

В друга среща от третия кръг на квалификациите Перу победи с 1:0 Лима Парагвай и записа първи точки в квалификациите. Успехът за водения от Рикардо Гареки тим отбеляза Джеферсон Фарфан в 20-ата минута.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА