18 Ноември, 2015 13:56 1 272 0

Някои футболисти си остават дребни селски хитреци

  • ферарио спасов-
  • хитреци-
  • футболисти

Ферарио Спасов признава, че е сгрешил като не е изгонил няколко футболисти от Монтана

Някои футболисти си остават дребни селски хитреци - 1
Снимка: БТА/AP

Някои от футболистите ще си останат дребни селски хитреци. Това заяви вече бившия треньор на отбора на Монтана Ферарио Спасов.

В интервю пред „Тема спорт“ той признава, че е напуснал поста си заради причини, които не подхождат на професионален клуб.

„Не съм се колебал в решението с да напусна отбора и то по причини, които не подхождат на професионален клуб. Това кой какво прави си е за негова смета. Аз винаги помня доброто. Дори и след добрите резултати в началото останах реалист и очаквах да има спадове. Условията от финансова гледна точка бяха добри. След това кой какви сметки си е правил...... Жалко е ако е имало такива неща (визира странните резултати на отбора).

Единствената ми грешка е , че не освободих някои хора по-рано. Това не се случи заради хората над мен. Те не бяха съгласни. Футболистите трябва да играят, а не да се занимават с дребни интриги. Имал съм хубави моменти с тези момчета. Не се чувствам предаден от тях. Пожелавам на футболистите, които искат да се развиват да го правят, докато останалите ще си останат дребни селски хитреци. Смятам, че Монтана ще се бори за бараж.“, заяви Спасов.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА