Last news in Fakti

27 Ноември, 2015 17:54 914 0

Ван Гаал: Лестър може да стане шампион

  • варди-
  • ван гаал-
  • манчестър юнайтед-
  • лестър

Джейми Варди е много неприятен за противника играч, заяви холандецът

Ван Гаал: Лестър може да стане шампион - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал се изказа ласкаво за нападателят на Лестър Джейми Варди. Холандецът определи тарана като "много неприятен играч" за противника.

Английският национал вече изравни постижението на Рууд ван Нистелрой, след като се разписа в десет последователни срещи в Премиър лийг. Утре "червените дяволи" гостуват на лидера във временно класиране, а Варди ще се опита да вкара в 11-и шампионатен мач поред и така да стане едноличен рекордьор в историята на Висшата лига. 

"Той вече е много неприятен играч на нас след това, което направи през миналата година. Помня Варди от този мач, макар че не искам да си спомням самия двубой. Вкара ни гол, предизвика дузпа, а сега се разписа в десет поредни срещи. Страхотен футболист. Под мое ръководство само Денис Бергкамп е правил това с Аякс. Не е никак лесно да се постигне.", си припомни Ван Гаал на пресконференцията преди утрешния мач.

"Не мисля, че някой е очаквал, дори самите те едва ли са, да бъдат на върха. Обикновено такива клубове могат дълго време да бъдат конкурентоспособни, но към края става по-трудно за тях. В Англия обаче разликата в нивото на клубовете не е толкова голяма. Това се дължи на качеството на съставите, както и на факта, че всеки клуб има пари, с които може да купува играчи. Затова мисля, че е възможно Лестър да спечели титлата", заяви Ван Гаал. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА