4 Декември, 2015 07:45 707 0

Фъргюсън: Гари Невил ще успее в треньорската професия

  • фъргюсън-
  • невил-
  • успех-
  • валенсия

Гари Невил е безстрашен и това много ще му помогне, заяви легендарният треньор

Фъргюсън: Гари Невил ще успее в треньорската професия - 1
Снимка: БТА/АР

Легендарният треньор сър Алекс Фългюсън заяви, че е убеден в успеха на бившия си футболист в Манчестър Юнайтед Гари Невил. Вчера англичанинът бе представен като новият треньор на Валенсия.

"Гари притежава много качества, които предполагат, че той ще бъде успешен мениджър. Той има силни лидерски качества, откровен е и работи много здраво", заяви Фъргюсън пред "Скай спортс".

"Той е такъв тип човек, който не се страхува от взимането на важни решения, а това е изключително ценно умение, когато си лидер. Според мен той ще се справи и аз му го пожелавам както на него, така и на брат му Фил. Успех, момчета!"
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА