Last news in Fakti

3 Декември, 2015 22:13 3 084 2

Родна звезда в кеча взима девственица за жена

  • кеч-
  • девствена-
  • александър русев

Александър Русев и неговата любима вече са сгодени. Родната кеч звезда и неговата възлюбена не се посвениха да говоря открито за интимните неща около връзката си. Дори се стигна до откровението, че бъдещата г-жа Русева е все още девствена и се пази за брака си.

Апетитната блондинка разкри, че баща й я е възпитал да бъде добро момиче и затова тя ще се "пази до сватбата".

Лана и пловдивчанинът, чието истинско име е Мирослав Бърняшев говориха в интервю пред Майкъл Коул. В него Лана каза още, че никога не е имала нищо общо с Долф Зиглър, с когото "въртеше любов" на ринга на WWE.

Русев пък бе забъркан с колежката на Лана - Съмър Рей. Водещият се опита да провокира българина, заявявайки, че Съмър му е споделила, че двамата наистина са имали вземане-даване.

"Ти лъжец ли ме наричаш?", попита Русев пред погледа на своята годеница.

След това Лана показа годежния пръстен, който българинът й подари преди месец и половина и заяви, че двамата дълго време са били най-добри приятели преди да станат гаджета. Тя сподели, че винаги го е обичала и че й е било много тежко, когато двамата са били "врагове". Русев също призна, че я обича от цялото си сърце и въпреки че може би е правил някои грешки в миналото, двамата са разговаряли и продължават напред.

Попитани са сватбаните им планове, Русев заяви, че ще бъде много вълнуваща и традиционна сватба.

"Не харесвам американските сватби. В България и Русия имаме традиции. При нас има оркестър, който свири цялата сутрин на улицата, след това младоженецът с кума и приятелите му отиват в дома на булката, предлагат пари, за да я откупят. Ще има две сватби - през септември в България и след това 3-дневна в Русия", заяви Русев и добави, че техните американски приятели са поканени, но сватбата няма да бъде снимана и излъчвана в мрежата на WWE.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Момчи

    1 1 Отговор
    Защо е толкова грозен и лукав нашенеца ? Па и мургав, лукав поглед, мазник
  • 2 Гост

    1 1 Отговор
    Какви са тези простотии, да не живеем в 13-ти век? Или е тъпа лъжа или са супер задръстеняци!!!