5 Декември, 2015 19:03 906 0

Реал Мадрид с убедителен успех

  • реал мадрид-
  • хетафе-
  • роналдо-
  • бензема-
  • бейл

Белия балет разнищи Хетафе с 4:1

Реал Мадрид с убедителен успех - 1
Снимка: БТА/АР

Реал Мадрид разби с 4:1 Хетафе на “Сантяго Бернабеу” в поредната бурна седмица в историята на клуба. “Белите” направиха грандиозен гаф в сряда, заради който бяха изхвърлени от турнира за Купата на Краля, но още през първото полувреме днес показаха, че това не им е повлияло. 

Реал вкара 4 гола през първото полувреме, за да си осигури 4-та поредна победа от загубата от Барселона (0:4) насам. Те бяха дело на Карим Бензема (2), Гарет Бейл и Кристиано Роналдо. Така за първи път този сезон и тримата от атомното ВВС се разписаха в един мач за Реал. 

Победата изкачи Реал до второто място в класирането с 30 точки. С 3 по-малко от лидера Барселона и на една пред третия Атлетико Мадрид. Конкурентите на “Кралете” обаче имат по мач по-малко. Хетафе е на 13-то място с 14 точки. 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА