Last news in Fakti

3 Октомври, 2011 10:02 773 0

Диян Петков и Иво Тонев подадоха оставки

  • локомотив-
  • петков-
  • тонев-
  • бойкот
Диян Петков и Иво Тонев подадоха оставки - 1
Диян Петков ©БГНЕС

Изпълнителният директор на Локомотив София Иво Тонев и треньорът Диян Петков обявиха вчера, че ще подадат оставките си в клуба след позорната загуба на тима от Левски с 4:0. Двамата изтъкнаха сходна причина и това е слабото представяне на тима.

Освен това Тонев добави, че за него фактор е бил и бойкотът на играчите по време на последната тренировка, когато футболистите на Локомотив тренираха с извадени навън джобове, съобщава БГНЕС. Тези действия на играчите са провокирани от тежката финансова криза на клуба, където футболистите не са взимали заплати от няколко месеца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА