19 Декември, 2015 12:03 754 0

Голдън Стейт отмъсти за първата си загуба

  • голдън стейт-
  • милуоки-
  • нба

Отборът на Голдън Стейт успя да вземе частичен реванш от Бъкс в мач от Националната баскетболна лига на САЩ и Канада (НБА).

Стеф Къри отбеляза 26 точки, а Дреймънд Грийн беше в основата на силна серия за Уориърс преди сирената за победата със 121:112 над единствения съперник, който успя да надделее над "воините".

Милуоки обаче затрудни сериозно шампионите и във втория мач, който завърши с пререкания между Дреймънд Грийн и Овинтън Мейо при напускане на игрището. Охраната и баскетболисти от двата тима разтърваха играчите, за да предотвратят по-сериозен инцидент.

Уориърс губеха с 15 точки по време на третата четвъртина, а осем минути преди края пасивът на шампионите беше 11 пункта. Именно тогава обаче се намесиха Грийн и Къри, които не само спечелиха 26-и мач за Голдън Стейт в редовния сезон на НБА, но и продължиха серията от домакински победи, която започна на 27 януари срещу Чикаго Булс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА