Last news in Fakti

23 Декември, 2015 14:58 1 227 0

В Испания: Моуриньо ще замени Бенитес

  • моуриньо-
  • реал мадрид-
  • бенитес-
  • перес

Флорентино Перес е готов да направи треньорска промяна, за да не изпусне Моуриньо

В Испания: Моуриньо ще замени Бенитес - 1
Снимка: БТА/АР

Реал Мадрид сериозно обмисля възможността да си върне Жозе Моуриньо до дни и така да измъкне португалеца от Манчестър Юнайтед, където също се предполага, че искат да го вземат. Според „Кадена СЕР“ президентът Флорентино Перес вече е стигнал до извода, че трябва да разкара Рафа Бенитес заради проблемите между него и играчи като Иско и Хамес, а и Роналдо не е щастлив в момента. Дори се твърди, че футболистите вече открито са поискали Рафа да бъде изгонен. 

Босът на столичани е на мнение, че влошената атмосфера в съблекалнята е основна причина за лошите резултати на отбора и затова е на път да вземе решение да бие шута на наставника, който публично подкрепи преди месец, когато Реал падна от Барса с 0:4. Дори се твърди, че раздялата ще бъде факт до дни и така още в следващия мач на 30-и декември срещу Реал Сосиедад, на пейката няма да бъде Бенитес. На „Бернабеу“ не смятат, че е подходящ момент за идването на Зинедин Зидан, така че ще се обърнат към познато лице. 

Моуриньо води Реал в периода 2010-2013, като записа 178 мача начело, печелейки 128 от тях и губейки само 22. Отборът му вкара 475 гола и получи 168, което прави по-малко от един на двубой. Титлите бяха три, колкото и загубите в полуфиналите на Шампионската лига.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА