Last news in Fakti

23 Декември, 2015 15:27 1 245 0

Ники Михайлов с нов отбор от догодина

  • михайлов-
  • мерсин-
  • дългове-
  • договор

Неизплатени заплати ще помогнат на Михайлов да прекрати договора си с Мерсин

Ники Михайлов с нов отбор от догодина - 1
Снимка: БТА

Националният вратар Николай Михайлов напуска турския Мерсин и от Нова година ще има нов отбор. До края на тази седмица или иначе казано - непосредствено след Коледа, Ники очаква да му бъдат изплатени дължимите заплати от Мерсин, пише "24 часа".

По-вероятно е обаче турците да не го сторят, което ще позволи на Михайлов да прекрати договора си по вина на клуба. Иначе Ники трябваше да изчака до лятото, когато изтича контрактът му, за да смени отбора си. 27-годишният вратар премина в Мерсин през лятото на 2014 година с идеята да рестартира кариерата си след проблемите във Верона.

Обещанията, че ще му дадат шанс за титулярно място от този сезон, обаче не се сбъднаха. А в комбинация с факта, че шефовете са спрели да дават и парите по договор, раздялата стана неизбежна.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА