24 Декември, 2015 15:28 1 224 0

Дрогба пред ново завръщане в Челси

  • дрогба-
  • челси-
  • монреал импакт-
  • хидинк

Ще приемем неговото решение, съобщиха от канадския клуб на нападателя

Дрогба пред ново завръщане в Челси - 1
Снимка: БТА/АР

Ръководството на Челси преговаря с канадския Монреал Импакт за правата на нападателя Дидие Дрогба. Както вече стана ясно, превърналият се в легенда на клуба от "Стамфорд Бридж", е пред завръщане при "сините". Временният наставник Гуус Хидинк, който зае поста на Жозе Моуриньо, иска котдивоареца в щаба си.

"Да, в момента сме в контакт с Челси относно Дрогба. Разбираме неговата привързаност към бившия му клуб и желанието му да помогне, така че ще приемем неговото решение. И все пак, нашето желание е Дрогба да играе в Монреал и през 2016 година", съобщиха от канадския клуб на официалния си сайт.

Завръщането на Дрогба в редиците на лондончани е почти сигурно, твърдят медиите в Англия. Те бяха подкрепени и от присъствието на нападателя на мача срещу Съндърланд, който той изгледа в компанията на Хидинк и Роман Абрамович. 

"Работих с него преди 5-6 години и бях доволен, че в отбора ми присъства такъв професионалист. Все още не знам какво се случва в преговорите, защото съм имал само личен разговор с Дрогба. Казах му съвсем искрено, че човек като него може да направи разликата между нашия клуб и останалите", коментира Хидинк.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА