28 Декември, 2015 16:58 1 111 0

Потвърдиха изхвърлянето на Реал от Купата

  • реал мадрид-
  • черишев-
  • съд-
  • обжалване-
  • купа на българия

Пред мадричани остава последна възможност да играят в турнира

Потвърдиха изхвърлянето на Реал от Купата - 1
Снимка: БТА/АР

Изхвърлянето на Реал Мадрид от Купата на Краля беше потвърдено от Спортния административен съд в Испания. Темида категорично отхвърли жалбата на "белия балет" да бъде върнат в турнира. Така на "Бернабеу" им остава последен шанс да играят за втория най-престижен трофей в страната – обжалване пред редовния съд в Испания, който се занимава с всякакви казуси.

Както е известно, Реал беше изваден от турнира заради участието на Денис Черишев срещу Кадис. Руският национал обаче трябваше да изтърпи наказания за натрупани картони от предния сезон, когато игра за Виляреал. В Реал обаче проявиха небрежност, пропуснаха този факт и бяха извадени от Купата на Краля.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА