Last news in Fakti

2 Януари, 2016 16:34 1 078 0

Мартино не иска Меси за Олимпиадата

  • херардо мартино-
  • лионел меси-
  • олимпиадата

Смята, че суперзвездата трябва да даде шанс да се развиват младите таланти на Аржентина

Селекционерът на Аржентина Херардо Мартино обмисля сериозно възможността да не вземе звездата Лионел Меси в отбора за олимпиадата в Рио де Жанейро през лятото. За това съобщи сам аржентинският наставник пред каталунското издание sport.es.

"Още не съм взел окончателно решение, но по-скоро не. В състава има твърде много млади и талантливи нападатели, които трябва да се развиват, а присъствието на Меси няма да способства за това. Говоря за  Икарди, Дибала, Вието, Калиери. Трябва да им дадем шанс, а какъв по-добър форум за това от олимпийските игри. Целта на Аржентина е победата, но не бива да загърбваме и бъдещето си", коментира Мартино, който имаше неуспешен престой начело на Барселона.

За Меси отсъствието от Игрите също няма да е голям проблем. Той вече е печелил олимпийски медал в Пекин 2008.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА