Last news in Fakti

4 Януари, 2016 12:27 972 1

Левски ще привлича африканец

  • левски-
  • нар-
  • трансфер-
  • баник

Сините са се разбрали с 21-годишното крило Франсис Нар

Левски ще привлича африканец - 1
Снимка: БТА

Левски е много близо до първия си зимен трансфер. "Меридиан Мач" твърди, че "сините" са се разбрали с 21-годишния бързак Франсис Нар, който може да играе както по крилата, така и на върха на атаката.

Футболистът, който е младежки национал на Гана, е собственост на закъсалия Баник (Острава) и вероятно ще дойде на "Герена" без пари. От клуба разкриха, че вече са уточнени по-голямата част от детайлите около трансфера на ганаеца.

Очаква се всичко по сделката да се финализира в близките дни и нападателят да започне подготовка с Левски още от старта на 7 януари.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост говедор

    0 1 Отговор
    Това е синият отбор посрамил България !!!