Last news in Fakti

6 Януари, 2016 10:56 1 146 1

Дейвид Хей: Фюри е клоун, но е забавен

  • хей-
  • фюри-
  • клоун-
  • титла-
  • кличко

Той е 1000 пъти по-добър шампион от Кличко, заяви Хей

Дейвид Хей: Фюри е клоун, но е забавен - 1
Снимка: БТА/АР

Бившият британски световен шампион в две категории Дейвид Хей приветства смяната на върха при свръхтежките професионалисти. Както е известно, ерата Владимир Кличко приключи, след като украинецът беше детрониран от Тайсън Фюри, който му отне титлите във версии IBO/WBA/WBO.

"Просто дойде време за някаква промяна. Владимир Кличко беше невероятно скучен. Тайсън Фюри може и да е клоун, но е забавен. Той пее на ринга, излиза на пресконференция с облеклото на Батман, изглежда като пълен психар и т.н. Това е доста весело. Не бива да забравяме, че боксът е като театъра, той има нужда от свежи персонажи, които да го популяризират. За мен Фюри е 1000 пъти по-добър шампион от Кличко", коментира Хей.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 144

    0 0 Отговор
    https://www.youtube.com/watch?v=t2dUSClQCHE