Last news in Fakti

6 Януари, 2016 14:58 1 104 0

Юнайтед дава 75 милиона паунда за Гарет Бейл

  • бейл-
  • гигс-
  • манчестър юнайтед-
  • бенитес-
  • реал мадрид

Твърди се, че уелсецът иска да заиграе на Олд Трафорд заради Райън Гигс

Юнайтед дава 75 милиона паунда за Гарет Бейл - 1
Снимка: БТА/АР

Манчестър Юнайтед ще направи оферта на стойност 75 милиона паунда за Гарет Бейл до края на месеца, твърди „Дейли Мейл“. Раздялата на Реал Мадрид с Рафа Бенитес изобщо не се харесала на уелсеца и въпреки че новият треньор Зинедин Зидан обяви, че ще разчита на бившия лидер на Тотнъм, самият футболист изглежда готов да се върне на Острова. 

Интересът на Червените дяволи към Бейл не е отскоро и сега на „Олд Трафорд“ смятат, че оферта от 75 милиона ще накара Реал да се раздели с нападателя, който испанците купиха за 86 милиона лири през 2013-а. 

Все пак в Юнайтед знаят, че може би през лятото шансовете им за подобна сделка ще бъдат по-добри, а и остава въпросът за заплатата на играча. От друга страна се смята, че самият Бейл е готов да премине на „Олд Трафорд“ заради възможността да работи със своя идол от детството – Райън Гигс, който може да се окаже наследникът на Луис ван Гаал.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА