Last news in Fakti

17 Януари, 2016 05:00 731 0

Жиру: Елнени може да стане звезда в Арсенал

  • жиру-
  • елнени-
  • арсенал-
  • качества

Той има всички необходими качества, заяви френският нападател за новото попълнение на Артилеристите

Жиру: Елнени може да стане звезда в Арсенал - 1
Снимка: БТА/АР

Нападателят на Арсенал Оливие Жиру смята, че новото попълнение на тима Мохамед Елнени притежава всичко необходими качества, за да успее в тима. Египетският халф акостира на "Емиратс" от редиците на швейцарския Базел и очакванията към него са да стане важна част от халфовата линия на лондончани.

"Аз вече тренирах с него и мога да кажа, че е един доста добър играч", обяви французинът, цитиран от Goal.com.

"Изключително талантлив футболист е, определено. Преди всичко обаче той е добър човек и мисля, че ще успее да се наложи в отбора. Освен това хубавото при него е, че той може както да атакува, така и да играе много добре в дефанзивен план. Тича много и притежава добра мощност и техника. Определено мога да кажа, че е завършен футболист".

"Да, винаги отнема време да се аклиматизираш към английския футбол, защото той е много интензивен, но според мен той има всичко в тактическо и физическо естество, за да свикне бързо".
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА