Last news in Fakti

17 Януари, 2016 10:59 1 055 1

Ракетата си осигури място на финала в Лондон

  • роно о'съливан-
  • ракетата-
  • стюърт бингам-
  • лондон-
  • шампион-
  • реванш-
  • бари хоукинс

Рони взе реванш от световния шампион Стюърт Бингам

Рони О'Съливан се завърна и продължава да радва многобройните си феновете с много силната си игра на “Мастърс“ турнира по снукър в Лондон.

Ракетата се класира за 11-ия си финал в най-престижната надпревара извън ранкинг системата, след като надделя с 6:3 фрейма над действащия световен шампион Стюърт Бингам.

Рони и бившият му спаринг-партньор Бигнам имаха сметки за уреждане, след като преди повече от осем месеца двамата се срещнаха и на 1/4-финала на световното първенство.

Тогава Стюърт постигна успех с 13:9 фрейма, а впоследствие се изкачи и на трона в шефилдския театър “Крусибъл“.

След въпросния мач пък О‘Съливан реши да си вземе почивка от състезателния снукър, като паузата му приключи в началото на тази седмица именно за “Мастърс“-а.

Това бе 15-и мач между двамата англичани и 12-а победа за Рони.

Така въпреки че бе извън тура повече от осем месеца, по пътя си към "Александра Палас" О'Съливан отстрани именития Марк Уилямс, водача в ранглистата Марк Селби, а сега и действащия световен шампион.

В неделния сблъсък за титлата 40-годишният О‘Съливан ще се изправи срещу Бари Хоукинс в преследване на шеста кристална купа от изданието.

Припомняме, че по-рано Ястреба надделя с 6:4 части срещу Джъд Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    Рони О'Съливан е велик, най добрия с щеката, поне засега. Джъд Тръмп се опитва да играе като него, но е още много млад.