Last news in Fakti

17 Януари, 2016 11:30 4 361 3

Уайлдър пак бие с нокаут (Видео)

  • уайлдър-
  • нокаут-
  • титла-
  • шампион-
  • бокс-
  • фюри-
  • видео

Фюри изгледа двубоя на шампиона с Шпилка и отправи предизвикателство към победителя

Дионтей Уайлдър нокаутира в деветия рунд полския си съперник Артур Шпилка и защити титлата си от Световния боксов съвет в тежка категория на гала вечер в Ню Йорк.

26-годишният претендент се движеше много на ринга и се отбраняваше добре, но в деветия рунд, докато атакуваше, отнесе десен удар, който го изпрати на пода.

В крайна сметка полякът бе изнесен на носилка от ринга. Досега той имаше само една загуба в 21 боя, която допусна срещу Брайънт Дженингс през януари 2014 г. отново в Ню Йорк, но в "Медисън Скуеър Гардън".

30-годишният американец записа 36-а победа в 36 мача на професионалния ринг, 35 от които с нокаут.

Веднага след мача шампионът изкоментира, че ключът към успеха бил неговата дясна ръка.

„Тя е чудовищна – каза Уайлдър. – Знаех, че водя в резултата. Мачът бе доста равностоен, но това не ме притесняваше. Понякога се плаша от моята мощ. Готов съм да се бия с Поветкин. Чакам го в Америка, защото в Русия е прекалено студено.”

Сблъсъкът бе изгледан от трибуните от бившите световни шампиони в тежка категория Майк Тайсън и Ленъкс Люис, а край ринга беше и действащият световен първенец на WBO и IBO Тайсън Фюри.

Следващият съперник на американеца е руснака Александър Поветкин, а мачът между тях трябва да се организира до края на годината.

След срещата атрактивният Тайсън Фюри отправи предизвикателство към Уайлдър.

"Ще те бия и в задния си двор. Само кажи кога и къде. Един е Тайсън Фюри", крещеше известния с прозвището "Циганския крал" боксьор, който гори от нетърпение да се справи и с Уайлдър, след като сложи край на ерата "Кличко".

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    3 0 Отговор
    НЕПРАВИЛНО ИЗПЪЛНИ ЛЯВО КОРШЕ
    И СЕ ОТКРИ МНОГО
    ПО СКОРО БЕШЕ БАЛТИЯ
    ФЮРИ ЩЕ ГО БИЕ
  • 2 Петър

    0 2 Отговор
    Ти по цял ден ли висиш като с.пол пред компютъра?

    Коментиран от #3

  • 3 Vasik Atanasova

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Петър":

    АМИ ИЗЯЖ ГО ТОЗИ С.ПОЛ