Last news in Fakti

18 Януари, 2016 05:00 616 0

Коби Брайънт няма да участва на Олимпиадата

  • брайънт-
  • олимпиада-
  • състав-
  • отказване

Звездата на Лейкърс обяви официално, че не иска да бъде включван в отбора за Рио

Коби Брайънт няма да участва на Олимпиадата - 1
Снимка: БТА/АР

Коби Брайънт няма да бъде част от националния отбор на САЩ за Олимпиадата в Рио де Жанейро през лятото. Суперзвездата обяви официално, че сам се оттегля от разглеждането за състава, което означава, че кариерата му ще приключи официално в средата на април, когато свършва редовния сезон. Той вече е информирал президента на американската асоциация Джери Коланджело, както и треньора Майк Кжижевски за решението си да даде път на младите. 

„Откакто обявих, че след края на сезона ще прекратя кариерата си, вече гледам на тези момчета по друг начин. Те са бъдещето на тази игра. Те заслужават да бъдат в Рио и хората да ги гледат“ заяви Брайънт, който е олимпийски шампион от 2008 и 2012-а година.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА