23 Януари, 2016 13:29 861 1

Играч на Литекс: Целта ни е шампионската титла

  • недялков-
  • литекс-
  • а група-
  • титла-
  • ганчев-
  • пенев

Имаме уверението, че ще играем в А група, заяви Антон Недялков

Играч на Литекс: Целта ни е шампионската титла - 1
Снимка: БТА

Защитникът на Литекс Антон Недялков изненадващо заяви при заминаването на отбора за лагер в Испания, че на тима е поставена цел да спечели шампионската титла. Задачата е дадена от Гриша Ганчев, който е уверил играчите, че „оранжевите“ ще играят в „А“ група. 

„Казаха ни, че ще играем в „А“ група и очакваме това да се случи. Лично Гриша Ганчев ни го каза. Той обяви, че трябва да станем шампиони и да вземем Купата. Това ще стане с много работа и труд. Аз не мога да отговоря как ще се върнем административно в „А“ група. Това е работа на ръководството. Аз мога да отговарям само за своята работа като професионален футболист“, заяви Недялков. 

„Въобще не се говори в клуба за това, че ще трябва да играем в „Б“ група. Нямаме никакви притеснения за това. Ние тренираме и играем. Футболистите не мислим за това. Има ръководство, което отговаря за другите работи“, добави 22-годишният бранител.

„Не сме контактували с футболисти или шефове на ЦСКА. Ние сме си Литекс. В Испания ще играем с доста големи отбори, възможно е някой да направи трансфер, ако се представи много добре“, коментира играчът на Литекс. 

„Любослав Пенев всички в клуба го познават. Няма нужда да се опознаваме. Вчера само се представи пред отбора и заяви, че започваме активна работа за постигане на целите, които бяха поставени“, завърши Антон Недялков.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Волен Сидеров

    0 0 Отговор
    БРАВО ,
    уевски да го д..а,к.р за уевски оле