Last news in Fakti

26 Януари, 2016 15:29 2 029 1

Клоп: Изглеждам като сериен убиец

  • клоп-
  • ливърпул-
  • сериен убиец-
  • очила-
  • радост

Мениджърът на Ливърпул отново показа чувството си за хумор

Клоп: Изглеждам като сериен убиец - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се пошегува, че с новите си очила прилича на сериен убиец. Германският треньор счупи старите си очила по време на радостта след гола на Адам Лалана в 94-ата минута, с който "мърсисайдци" спечелиха с 5:4 епичното гостуване на Норич. Видео повторенията показаха, че Кристиан Бентеке е бутнал очилата, след което те бяха буквално премазани.

"Сам съм си виновен. Никой не е длъжен да плаща за старите. Вече трябва да бъда внимателен. Новите очила са в черен цвят и малко приличам на сериен убиец", пошегува се Клоп.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чакала

    0 0 Отговор
    Абе има някакво душевно заболяване, ако дойде да живее в България и се движи често сред "хората" по улиците ще заприлича на говедо и така няма да му личи, даже ще изглежда интелигентен българин