26 Януари, 2016 15:57 1 920 1

Поветкин: Кличко ще победи Фюри на реванша

  • поветкин-
  • фюри-
  • кличко-
  • реванш-
  • бокс

Загубата му беше заслужена, но ще се поправи, заяви руският боксьор по адрес на Кличко

Поветкин: Кличко ще победи Фюри на реванша - 1
Снимка: БТА/АР

Руският боксьор Александър Поветкин коментира предстоящия реванш между Владимир Кличко и Тайсън Фюри. Поветкин обяви загубата на Кличко през ноември за напълно заслужена, но прогнозира, че украинецът ще вземе реванш.
 
"Гледах мача и видях много грешки на Кличко. Сигурен съм, че той и треньорите му също са го направили. Вярвам, че ще си извлекат нужните изводи и на реванша ще победи. Очаквам напълно различен мач от това, което гледахме през миналата година", заяви Поветкин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Октопус

    0 0 Отговор
    Ще видим тази работа, четох, че на въпросният реванш организацията ще е каквато Фюри я иска, няма да има меки подове, ръкавици избрани от Кличко и т.н. Това е едно на ръка, друго Фури вече има опит с Кличко и ще знае какво да направи за да го бие пак.