Last news in Fakti

29 Януари, 2016 16:57 783 0

Пелегрини: Не можем да спечелим четири трофея

  • пелегрини-
  • манчестър сити-
  • трофеи-
  • контузии

Това не е реалистична цел, заяви мениджърът на Манчестър Сити

Пелегрини: Не можем да спечелим четири трофея - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини обяви, че не е реалистично тимът му да спечели четири трофея през този сезон. "Гражданите" са в борбата за титлата, купата на Англия, купата на Лигата и Шампионската лига. "Това не е реалистична цел. Сега ни предстои мач с Астън Вила. Ако не ги, победим това приключва", заяви чилиецът пред Дейли Мейл.

Основен проблем пред наставника очевидно ще бъдат контузиите. За утрешното гостуване на Вила за купата на Англия той няма да може да разчита на Де Бройне, Компани, Мангала, Насри, Коларов и Бони.

Пелегрини обяви, че няма намерение да привлича нови футболисти въпреки контузията на Кевин Де Бройне, който ще бъде извън игра за около 10 седмици. "Нямаме намерение да привличаме нови играчи. Вярвам в отбора и се надявам, че ще продължим да се представяме на ниво. Известни части от сезона бяхме без Давид Силва и Серхио Агуеро, сега ще трябва да се справим без Кевин", коментира Пелегрини.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА