Last news in Fakti

11 Февруари, 2016 01:30 807 0

Раул: Реал се нуждае от спокойствие

  • раул-
  • реал мадрид-
  • спокойствие-
  • зидан

Зидан признал пред бившия си съотборник, че отново е много щастлив на Бернабеу

Раул: Реал се нуждае от спокойствие - 1
Снимка: БТА/АР

Раул Гонзалес призова за спокойствие в бившия си клуб Реал (Мадрид). Легендата на "белия балет" смята, че на Зинедин Зидан ще му трябва още време, за да се утвърди на мениджърската позиция. Раул вярва, че статутът на французина като един от най-великите играчи на своето поколение ще окаже своето позитивно влияние върху футболистите на "кралския клуб".

"Каквото и да каже на своите играчи, думите му ще тежат, тъй като са на футболист от световна класа, един от най-добрите в историята. Вярвам, че знае правилния начин да предаде точните послания на момчетата си." - сподели в интервю пред "АС" бившият нападател на "лос бланкос".

"Зидан наистина знае какво искат хората. Защо пък да не помечтае за успешен край на сезона още през настоящата кампания? Ако ли не, трябва да му бъде дадена още една година време, за да бъдат обрани плодовете на успеха".

"Спокойствието е фундаментално във футбола. Трудно е, защото често липсва, но е жизненоважно. Мисля, че идеята за развитие е ясна. Плановете за проектите са в дългосрочен план - две, три или повече години, но е задължително да има спокойствие." - допълни испанецът.

"Ако бяхме провели същото интервю преди години, когато бяхме съотборници... Зидан? Треньор? Никога не бих си и помислил такова нещо." - призна още Раул.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА