Last news in Fakti

22 Февруари, 2016 21:37 1 090 0

Венгер изпитва респект към Барса

  • арсенал-
  • венгер-
  • барселона

Френският специалист определи каталунците като фаворити

Наставникът на Арсенал Арсен Венгер определи Барселона като суперфаворит в сблъсъка срещу неговия тим от 1/8-финалите на Шампионската лига. Въпреки това французинът вижда шансове "топчиите" да продължат напред.

"По-трудно е да се подготвиш за мача с Хъл Сити, отколкото за утрешния сблъсък. Срещу Барселона всички за пределно концентрирани и това е естествено. Барселона е суперфаворитът в този мач. Техните играчи притежават изключителен индивидуален талант. Нека не забравяме обаче, че ние имаме добри показатели по отношение на играта в защита. Разполагаме и със страхотен вратар. Дали има слабости, от които можем да се възползваме?

Разбира се. Няма перфектен отбор, но Барселона не е далеч от това определение. Трябва да използваме всеки момент, в който се открие възможност да отбележим гол. Срещу Хъл владеехме топката в 70% от времето и не използвахме това. Срещу Барселона ще владеем топката много по-малко, но трябва да извлечем много повече", заяви Венгер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА