Last news in Fakti

23 Февруари, 2016 09:28 727 0

Милан успя да препъне Наполи

  • милан-
  • наполи-
  • серия а-
  • инсиние-
  • бонавентура

Росонерите измъкнаха равенство 1:1 и оставиха Ювентус на върха

Милан успя да препъне Наполи - 1
Снимка: БТА/АР

Милан не позволи на Наполи да оглави класирането в Калчото. "Росонерите" извъртяха 1:1 като гости в последен мач от 26-ия кръг на Серия "А". Неаполитанци поведоха с куриозен гол. В 39-ата минута Инсиние реши да шутира от 40 метра по левия фланг. Топката се удари в крак на защитник на Милан и младият вратар Донарума не успя да се справи със странната траектория на изстрела.

Джакомо Бонавертура възстанови равенството в 44-ата минута. След центриране от десния фланг играч на Милан отклони с глава към него и от малкото наказателно поле проби вратата на Наполи за 1:1, както и завърши мачът.

Равенството попречи на Наполи да оглави класирането в Серия "А.". Неаполитанци са втори с 57 точки, на една точка зад лидера Ювентус. Милан е шести с 44 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА