Last news in Fakti

23 Февруари, 2016 23:42 999 0

Ювентус показа класа и не се даде на Байерн

  • ювентус-
  • байерн-
  • шампионска лига-
  • арсенал-
  • барселона

В другия двубой от Шампионската лига Арсенал загуби у дома от Барселона

Ювентус показа класа и не се даде на Байерн - 1
Снимка: БТА/ AP

Ювентус и Байерн (Мюнхен) завършиха наравно 2:2 в изключително интересен двубой от осминафиналната фаза на Шампионската лига.

Въпреки че баварците доминираха през по-голямата част от срещата и поведоха с два гола, домакините от Торино не се предадоха и показаха изключителна класа.

Томас Мюлер откри резултата две минути преди края на първото полувреме. В 55-ата Ариен Робен удвои след страхотен удар. „Старата госпожа” постепенно пое контрола и върна едно попадение чрез Пауло Дибала в 63-ата минута.

Четвърт час преди края на редовното време влезлият като резерва Стефано Стураро направи 2:2. До края на двубоя не паднаха повече попадения и всичко ще се реши на реванша в Мюнхен, който е на 16 март.

В другия двубой от вечерта Барселона победи Арсенал като гост с 2:0 и докосва четвъртфиналите. Точен за каталунците на два пъти бе Лионел Меси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА