26 Февруари, 2016 10:24 747 0

Нов феноменален мач за Стеф Къри

  • къри-
  • тройка-
  • точки-
  • голдън стейт-
  • орландо-
  • нба

Голдън Стейт спечели срещу Орландо

Нов феноменален мач за Стеф Къри - 1
Снимка: БТА/АР

Стеф Къри продължава да показва, че за него просто няма граници. Тази нощ гардът на Голдън Стейт наниза 51 точки, от които 10 тройки и изведе тима си до победа над Орландо със 130:114. Най-полезният играч за миналия сезон успя в 20 от 27 изстрела от полето, като бе точен в един от опитите си от центъра със сирената за третата част. 

„Усмихнах се, защото това просто не е логично да се случва. Беше забавно, защото успях в някои трудни стрелби, а накрая вкарах и при този опит с помощта на таблото“, заяви Къри. 

След този изстрел Голдън Стейт дръпна с 99:91, а след това довърши Меджик в последната част. Стеф стигна границата от 50 точки за трети път през сезона, което се случва за първи път от сезон 2008-2009, когато го направиха Леброн Джеймс и Дуейн Уейд. Той вкара тройка в 128-и пореден мач, за да подобри рекорда на Кайл Корвър, а тимът вече е с баланс 52-5 (победи-загуби). 

Общо точните му изстрели от дистанция станаха 276 за кампанията, което е само с 10 по-малко рекорда му от миналия сезон. До края на този остават още няколко седмици, така че без съмнение ще мине границата от 300.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА