Last news in Fakti

28 Февруари, 2016 09:58 738 0

Стеф Къри подобри нов рекорд

  • къри-
  • голдън стейт-
  • оклахома-
  • рекорд-
  • тройки

Голдън Стейт се наложи над Оклахома със 121:118

Стеф Къри подобри нов рекорд - 1
Снимка: БТА/АР

Стеф Къри продължава да показва, че за него просто няма граници, що се отнася до стрелбата от далечно разстояние. Тази нощ гардът отбеляза невероятните 12 тройки и завърши с 46 точки, извеждайки Голдън Стейт до победа над Оклахома Сити със 121:118 след продължение. 

Къри донесе и победата с невероятен изстрел, когато след пропуск на Ръсел Уестбрук 6 секунди преди края напредна и с опит от повече от 10 метра вляво от коша, реализира. 

В мача той счупи рекорда си по отбелязани изстрели от дистанция за един сезон, като вече има 288. Успехът гарантира участието на Уориърс в плейофите, като балансът на отбора се подобри до 53-5. 

Голдън Стейт изоставаше през по-голямата част от двубоя, като в последната част пасивът бе 12 точки. При това в третия период Къри обърна глезена си в една ситуация и пропусна 6 минути от него, преди да се завърне и да съсипе съперника си, който водеше със 103:99 14 секунди преди края, но след кош на Томпсън и открадната топка, Игуодала бе фаулиран от Дюрант и изравни от линията. 

Клей Томпсън помогна за успеха с 32 точки, а невероятното е, че мачът бе спечелен, въпреки че Гръмотевиците имаха предимство в борбите с 62-32. Кевин Дюрант вкара 37 точки за тях с 12 борби, а Ръсел Уестбрук добави 26 и 13 асистенции.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА