Last news in Fakti

10 Март, 2016 14:25 1 402 0

Надал: Шарапова трябва да си плати за грешката

  • надал-
  • шарапова-
  • допинг-
  • тенис

"Аз никога не съм взимал допинг", заяви испанският тенисист

Надал: Шарапова трябва да си плати за грешката - 1
Снимка: БТА/АР

Бившият номер 1 в световния мъжки тенис Рафаел Надал изрази съжаление от неприятната ситуация, в която е изпаднала Мария Шарапова, но е категоричен, че тя трябва да плати за проявената небрежност. Испанският тенисист, който ще участва на започващия тези седмица турнир в Индиън Уелс, е категоричен, че не използва допинг и разчита единствено на собствените си усилия и качества.

"Трудно е да си представя, че нещо подобно може да се случи, но грешки стават. Вярвам, че Мария наистина е сбъркала. Тя не е искала да се стига до тук със сигурност, но в крайна сметка трябва да си плати за тази небрежност".

"Лично аз не съм се изкушавал да правя нещо нередно. Далеч съм от допинга. Напълно чист съм. Трудих се толкова усърдно през цялата си кариера и никога не съм вземал някакви медикаменти, за да се върна на корта по-бързо, когато съм бил контузен“, твърди той в отговор на обвиненията от страна на френския министър на здравето и спорта Розлин Башло, че е използвал непозволени вещества.

„Чувал съм подмятания по мой адрес за допинга и вече съм малко отегчен от тази тема. Вярвам в спорта и неговите ценности. Той е пример за обществото и децата и ако правя нещо срещу това, ще лъжа самия себе си, а не моите опоненти“, категоричен е Рафа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА