Last news in Fakti

11 Март, 2016 11:50 1 388 1

Лъчо Танев: Гаджев и Михайлов се надценяват

  • танев-
  • гаджев-
  • михайлов-
  • кариери-
  • висша лига

"Манталитетът на играчите днес е различен", смята агентът

Лъчо Танев: Гаджев и Михайлов се надценяват - 1
Снимка: БТА

Футболният агент Лъчезар Танев разкри защо кариерите на Николай Михайлов и Владимир Гаджев са в застой. Според бившият футболист на ЦСКА двамата играчи са без отбори, защото се надценяват.

"За Николай мога да кажа, че от 2-3 години насам не взимахме най-правилите решения. В това число слагам и себе си, тъй като негов агент имам вина и аз. Имаше някои възможности за него, но не бяха толкова атрактивни. Следващите месеци ако наистина има отбор, към който той да прояви интерес, той трябва да играе. Ако не, да чакаме до края на първенството", коментира Лъчо пред "Дарик радио".

"Гаджев и Ники Михайлов са едни от най-добрите ни футболисти, но прекалено много се пише за тях. В известни моменти се надценяват и не гледат какво е нивото на футбола, какви играчи играят по света и какво е възнаграждението им. Манталитетът на играчите в момента е съвсем различен от тези преди 10-15 години."

Според Танев, проектът за "Висша лига” у нас е безпредметен, ако единствената цел е в елита да бъдат върнати ЦСКА, Литекс и Локо София.

„Висша лига в истинския смисъл, каквато я гледаме в Англия и Испания, е невъзможна. Ако искаме да правим нещо, само за да върнем три отбора, няма смисъл да сменяме името на „Висша лига”.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 144

    1 0 Отговор
    Де да бяха само тия.