Last news in Fakti

13 Март, 2016 01:32 849 0

Обамеянг: Не ме свързвайте с Реал!

  • обамеянг-
  • реал мадрид-
  • тухел-
  • договор-
  • борусия дортмунд

Габонецът отрече да се е договарял с "белия балет"

Обамеянг: Не ме свързвайте с Реал! - 1
Снимка: БТА/АР

Голямата звезда на Борусия Дортмунд Пиер-Емерик Обамеянг отрече информациите, че се е разбрал с Реал Мадрид. Габонецът прави изумителен сезон и успя да вкара внушителните 33 гола до момента през този сезон във всички турнири. С оглед на доброто му представяне големите отбори в Европа хвърлиха поглед върху него.

Преди дни излязоха информации, че той вече има устна договорка с "белия балет" и ще стане част от звездния отбор на мадридчани през лятото.

"Аз съм фокусиран само върху сезона ми в Дортмунд и върху себе си. В момента съм футболист на Борусия Дортмунд и за момента аз съм тук. Това с Реал са пълни глупости", обяви той, цитиран от Goal.com.

Оба има договор до 2020 година. Треньорът на Борусия Томас Тухел също обяви, че звездата на тима няма да напуска и се чувства добре в Дортмунд.

"Всеки трябва да приеме, че той подписа договор с нас до 2020 година и се чувства добре в Дортмунд. В този договор няма опция за напускане. На Оба му харесва в отбора и за това сложи подписа си под контракт".
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА