13 Март, 2016 13:40 666 0

Проблеми в Левски преди мача с Пирин

  • левски-
  • проблеми-
  • пирин-
  • а група-
  • стойчо стоев

Стойчо Стоев няма да може да разчита на ключови играчи

Проблеми в Левски преди мача с Пирин - 1
Снимка: Официален сайт на Левски

Днес, от 16:15 часа, Левски посреща Пирин на своя "Георги Аспарухов" в двубой от 25-ия кръг на "А" група. "Сините" ще търсят първи успех срещу благоевградския тим през настоящата кампания, но в редиците им ще липсват ключови играчи.

Мача ще пропуснат Сашо Александров, Георги Костадинов и Джереми де Нойер, които са с контузии. Стражът Боян Йоргачевич, заедно с халфът Мехди Бурабия и нападателят Джъстин Менголо също страдат от различни проблеми, но са включени в групата на Стойчо Стоев и се очаква да вземат участие в срещата.

В Пирин също ще има отсъстващи. Капитанът на "орлите" Александър Башлиев е контузен, а с наказания са Александър Дюлгеров, Ру­мен Сандев и Янко Сандански.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА