Last news in Fakti

16 Март, 2016 20:16 729 0

Сестри Стоеви напред в Базел

  • стоеви-
  • базел-
  • сингъл

Представителките ни на сингъл рано отпаднаха от надпреварата

Стефани и Габриела Стоеви се класираха за втория кръг на двойки на турнира по бадминтон "Гран При Голд" в Базел (Швейцария) с награден фонд 120 хиляди долара.

Българките, които са поставени под номер 8 в основната схема, надиграхаЙохана Голишевски и Карла Нелте с 21:16, 21:16 за 35 минути.

Следващите им съпернички са Путита Сараджиракул и Сапсире Тератеначай от Тайланд.

В същото време родните представителки на сингъл нямаха ден и отпаднаха от надпреварата. Първо Линда Зечири загуби в първия кръг от Порнтип Буранапрасерцук от Тайланд с 21:18, 10:21, 16:21 за 43 минути. Петя Неделчева отстъпи на старта пред Кристина Гавнхолт от Чехия с 21:12, 9:21, 8:21 за 42 минути.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА