Last news in Fakti

16 Март, 2016 23:41 1 052 0

Барса не пожали Арсенал и в реванша

  • меси-
  • неймар-
  • барса

Н

Барселона затвърди превъзходството си над съперника и удари Арсенал с 3:1 в мача реванш между двата тима от осминафиналната фаза на Шампионската лига.

Испанският колос отново бе по-добрият на терена и с попадения на атомното си трио - Меси, Неймар и Луис Суарес, всеки с по гол, наказа "артилеристите" на своя "Камп Ноу".

В началото на втората част гостите успяха да изравнят. Санчес намери Мохамед Елнени на границата на наказателното поле и египтянинът разстреля тер Стеген с прецизен удар в горния ляв ъгъл.

Това обаче бе максимумът за възпитаниците на Арсен Венгер и те се разделят с Лигата на Богатите след общ резултат 1:5 (0:2 в първата среща).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА