Last news in Fakti

19 Март, 2016 13:58 758 0

Ван Гаал: Паднем ли от Сити, сме извън Топ 4

  • ван гаал-
  • манчестър юнайтед-
  • манчестър сити-
  • топ 4-
  • дерби

"Трябва да спечелим това дерби", постави ултиматум холандецът

Ван Гаал: Паднем ли от Сити, сме извън Топ 4 - 1
Снимка; БТА/АР

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал смело обяви, че неговият тим трябва задължително да спечели голямото дерби срещу Манчестър Сити, за да възроди шансовете си за Топ 4. При загуба според холандеца надеждите на тима за челната четворка на практика ще "умрат".

Запитан, дали това наистина е така, той отговори по следния начин: "Да, мисля, че е много правилно казано".

"Ако загубим това дерби, тогава разликата ще стане твърде голяма. Мисля, че тогава ще изоставаме със 7 точки, а до края има още едва няколко мача. Това би било огромен пропуск за нас, който трудно може да се възстанови за толкова малко кръгове до края", каза той, цитиран от "Дейли Стар".

"Шансовете ни за Топ 4 са още живи, но ще ни бъде трудно, тъй като и Уест Хям се бори със зъби и нокти за място в челната четворка. Нашата цел обаче е да достигнем именно до нея. Искаме да се представим по-добре от миналата година и реално погледнато това ни е шанса".

"Колкото до мен, аз никога не се намирам под натиск. Просто работя така, както преценя и правя това, което преценя".
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА