Last news in Fakti

22 Март, 2016 12:27 687 0

Валенсия гони Невил след края на сезона

  • невил-
  • валенсия-
  • договор-
  • оставка

Бившият защитник на Юнайтед отказва да хвърли оставка като треньор на "Местая"

Валенсия гони Невил след края на сезона - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Валенсия Гари Невил ще напусне отбора, но чак след края на сезона. Тогава изтича договорът му, а шефовете на "Местая" нямат никакво намерение да го удължават, съобщава вестник "Гардиън".

Бившият знаменит защитник на Манчестър Юнайтед отказва да подаде оставка в момента, напук на тоталния си провал начело на "прилепите" и мощните призиви на феновете за треньорска смяна. По всичко личи, че Невил ще добута лошия сезон за Валенсия, въпреки неудачните си резултати.

Отборът е на срамното 14-о място в Примера дивисион само с 34 точки и на едва 6 от зоната на изпадащите.

Валенсия има само 3 успеха в 13 мача за първенство под ръководството на Гари Невил, а освен това отпадна и от другите турнири. „Прилепите” бяха елиминирани от Барселона за купата на Испания и от Атлетик Билбао в Лига Европа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА