Last news in Fakti

22 Март, 2016 13:31 822 0

Агуеро: Добре, че Меси се завръща

  • агуеро-
  • меси-
  • аржентина-
  • световна квалификация

"Лео е много важен за Аржентина", коментира Серхио Агуеро

Агуеро: Добре, че Меси се завръща - 1
Снимка: БТА/АР

Аржентина се надява, че този път с Лионел Меси в състава си, ще преодолее трудния старт на кампанията за класиране на Световното първенство. Той пропусна първите четири мача, в които гаучосите записаха само една победа, но пък като гости над силния отбор на Колумбия с 1:0.

"Изключително се радвам, че ще играя с Меси. Лео е много важен, винаги е бил важен за нашия отбор. И сега всички сме много доволни, че отново той ще ни води", коментира нападателят Серхио Агуеро, който пристигна от Манчестър за мачовете с Чили и Боливия.

Аржентина заема 6-о място в зона Южна Америка с 4 точки, но Агуеро побърза да каже, че е шокиран от състоянието на терена на стадиона в Кордоба, където аржентинците ще посрещнат Боливия. На това съоръжение съвсем скоро е имало рок концерт и хората от управата му полагат всички усилия, за да го приведат в добро състояние.

"Когато видях снимките от стадиона, просто бях шокиран. Идеята да се играят мачове на националния отбор на различни места заради феновете е добра, но ако това, което виждам на снимките е истина, трябва сериозно да се замислим какво правим", каза Агуеро, който пристигна на летището в Буенос Айрес заедно със съотборника си в Сити Пабло Сабалета и с Маркос Рохо, който играе за Манчестър Юнайтед.

Вече се знае, че селекционерът на Аржентина Херардо Мартино няма да разчита на халфа Енцо Перес, който е контузен, а вероятно и на Пабло Дибала от Ювентус. За момента има един повикан заместник и това е Лаутаро Акоста, който играе за местния клуб Ланус.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА